Definita cuvantului gumădeșterssida
gumă de șters SIDA expr. prezervativ.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu gumădeșterssida
INCOMODÁ vb. tr. a deranja, a jena, a stingheri. (< fr. incommoder, lat. incommodare) Vezi definitia »
vagabondá (a ~) vb., ind. prez. 3 vagabondeáză Vezi definitia »
ZBURDÁ, zburd, vb. I. Intranz. A sălta, a alerga sprinten încoace și încolo; a se zbengui, a se juca cu voioșie; a se ține de nebunii, a se arăta lipsit de seriozitate. ◊ Expr. A-i zburda (cuiva) inima = a fi foarte vesel; a avea chef de petreceri. – Et. nec. Vezi definitia »
ACOMODÁ vb. refl. a se adapta la anumite condiții noi de viață, de mediu; a se obișnui. ◊ a se împăca. (< fr. accommoder, lat. accommodare) Vezi definitia »
sannicolastrada http://www375.ambrato.com/lingerieerotica/ masterizzazionedvdnero6 askjeeves http://www315.ambrato.com/sovrapprezzoazioni/ studioarchitetturamilano archos http://www1495.ambrato.com/cassazioneit/ itinerariorieti sacrasanmichele http://www1914.guerredellastella.com/chikenlittle/ albergoandroma lavoroindunoolona http://www1328.attrezziutili.com/personaggiogiardinofinzicontini/ fontaneinpietra sitowebbasilicata http://www1428.attrezziutili.com/angolobuonumore/ raccontodilesbica stufaghisa http://www1737.accettazione.com/puzzlegames/ prorogaprivacy ufficiomanduria http://www2136.casadiarte.com/downloadmp3formac/ saldionline 9c53d2119880d95e96e1a71e3a6c8340 Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z