Definita cuvantului fuzibil
FUZIBÍL, -Ă I adj. (despre metale) care se poate topi ușor. II. s. m. element al unei siguranțe electrice, în formă de fir sau de lamelă, care se topește atunci când este parcurs de un curent mai mare decât cel pentru care a fost dimensionat. (< fr. fusible)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fuzibil
INFLAMÁBIL, -Ă adj. 1. (despre corpuri, substanțe) care se aprinde ușor. 2. (fig.) înfocat, entuziast, aprins. (< fr. inflammable) Vezi definitia »
INCREÁBIL, -Ă adj. care nu se poate crea. (< fr. incréable) Vezi definitia »
TRANSMUTÁBIL, -Ă adj. care poate fi transmutat. (< fr. transmutable) Vezi definitia »
EMÁIL s.n. 1. Substanță sticloasă care servește la acoperirea unor obiecte metalice sau ceramice; smalț. ♦ Obiect smălțuit, emailat. 2. Peliculă obținută din lacuri pe bază de rășini conținând pigmenți. [Pron. e-mail, (rar) -ma-il, var. emai s.n. / < fr. émail]. Vezi definitia »
MOBÍL, -Ă adj. 1. Care se mișcă sau se poate mișca. 2. Schimbător, nestatornic. ♦ (Despre fața omului) Care își schimbă ușor expresia; (despre ochi) care este în continuă mișcare. 3. (Despre substantive) Apt de a suferi moțiune3 [în DN]. // s.n. Cauză determinantă a unei acțiuni; motiv. // (Și în forma mobili-, mobilo-) Element prim și secund de compunere savantă cu semnificația „care nu este fix”, „mobil”, „mișcător”. [Cf. fr., it. mobile, lat. mobilis]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z