Definita cuvantului extrasezon
EXTRASEZÓN s. n. timpul din afara unui sezon; perioadă în care afluența turiștilor este scăzută, aceștia beneficiind de preț redus la cazare (și la transport). (după fr. hors-saison)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu extrasezon
putón, putoáne și putónuri, s.n. (reg.) 1. vas din doage, purtat uneori în spate. 2. bidon pentru untură. Vezi definitia »
COREGÓN s. m. pește migrator teleostean de lac, din familia salmonidelor, cu solzi argintii. (< fr. corégone) Vezi definitia »
CHITÓN s.n. (Ant.) Tunică lungă și strâmtă cu mâneci largi, purtată de greci pe sub himation, atât de femei cât și de bărbați. [Var. hiton s.n. / < fr., gr. chiton]. Vezi definitia »
BIZÓN, bizoni, s. m. 1. Animal rumegător sălbatic din subfamilia bovinelor, cu fruntea mare, bombată, cu coarne scurte, cu umerii mai ridicați decât crupa, cu o coamă deasă (Bison bison). 2. Pielea tăbăcită a acestui animal; piele de vițel tăbăcită care imită pielea bizonului (1). – Din fr., lat. bison. Vezi definitia »
(gr.blepharon=„pleoapã”+ita=„inflamatie”). Inflamatie localizatã pe marginea ciliarã a pleoapelor, care poate interesa pielea, foliculii pilosi ai genelor sau glandelor sudoripare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z