Definita cuvantului durabilitate
DURABILITÁTE s. f. 1. calitatea a ceea ce este durabil; trăinicie. 2. perioadă de timp cât poate fi utilizat un sistem tehnic. (< fr. durabilité, lat. durabilitas)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu durabilitate
DISPROPORȚIONALITÁTE s.f. Disproporție. ♦ Caracteristică a dezvoltării economiei, constând în perturbarea permanentă a proporțiilor necesare ale producției. [Pron. -ți-o-. / cf. germ. Disproportionalität]. Vezi definitia »
BONITÁTE, bonități, s. f. 1. Capacitate de plată și de credit; solvabilitate, solvență. 2. Capacitate a unei ape, a unui teren etc. de a fi bine exploatate. – Din germ. Bonität. Vezi definitia »
INEXORABILITÁTE s.f. (Rar) Caracterul a ceea ce este inexorabil. [Cf. fr. inexorabilité]. Vezi definitia »
POROPLÁSTE s.n.pl. Materiale plastice poroase, folosite în construcție ca materiale izolante etc. [Sg. poroplast. / et. incertă]. Vezi definitia »
SUMÉTE, sumét, vb. III. 1. Tranz. și refl. A(-și) îndoi în sus, a(-și) ridica mânecile sau poalele îmbrăcămintei; a (se) sufleca. 2. Tranz. A ridica, a trage în sus un obiect sau o parte a lui care atârnă sau care s-a lăsat în jos; a prinde; a fixa mai sus. – Lat. summittere. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z