Definita cuvantului suveran
SUVERÁN, -Ă adj. Suprem, absolut, care este în cel mai înalt grad. ♦ Care se află deasupra tuturor, cu o mare autoritate; care deține autoritatea supremă. // s.m. și f. Monarh, rege, împărat. ♦ (Fig.) Cel care poate dispune liber de soarta și de acțiunile sale. [Cf. fr. souverain, lat.t. suveranus].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu suveran
CAIMÁN2, caimani, s. m. (Reg.) Persoană care însoțește în pădure pe muncitorii lemnari sau pe plutași, pentru a le pregăti mâncarea, pentru a le păzi și curăța coliba etc. – Et. nec. Vezi definitia »
AUTUNIÁN, -Ă O-TU-/ adj., s. n. (din) permianul inferior de facies continental, limitat la vestul Europei. (< fr. autunien) Vezi definitia »
RAGLÁN s. n. croială specială pentru paltoane și pardesie, la care mâneca pornește chiar de sub guler. ◊ pardesiu sau palton cu asemenea croială. (< fr. raglan) Vezi definitia »
noțârlán, noțârláni, s.m. (reg.) șobolan. Vezi definitia »
SHOWMAN s.m. (Anglicism) 1. Artist care organizează showuri. 2. Muzician care cântă pe scenă sau în orchestră, servind un spectacol ca solist sau acompaniator. [Pron. șou-man. / < engl. showman]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z