Definita cuvantului suspens
suspéns, -ă, adj., s.n. (înv.) 1. (adj.) suspendat. 2. (adj.) care este în stare de suspensie. 3. (s.n.; în loc. adv.) în suspens = în suspensie.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu suspens
IMÉNS, -Ă, imenși, -se, adj. Care este extraordinar de mare, de numeros, de intens, de important; colosal, enorm. ♦ (Adverbial; cu determinări introduse prin prep. „de”, exprimă ideea de superlativ) Foarte, extraordinar. – Din fr. immense, lat. immensus. Vezi definitia »
BRASSENS [brasẽ], Georges (1921-1981), compozitor și șansonetist francez. Cîntecele sale (pe versuri proprii sau poeme de Villon, Hugo), acompaniate la ghitară, l-au impus prin sensibilitate și anticonformism. Vezi definitia »
abscóns, -ă adj. greu de înțeles; obscur; abstrus. (< fr. abscons, lat. absconsus) Vezi definitia »
CONTRADÁNS s. n. dans cu mișcări vioaie, asemănător cadrilului, cu două sau patru grupe de dansatori așezați față în față; melodia corespunzătoare. (< fr. contredanse) Vezi definitia »
PRINS2, -Ă, prinși, -se, adj. 1. Care a căzut în mâinile cuiva, care este lipsit de libertate; captiv. ◊ Expr. A se da prins = a se recunoaște învins, a se preda. ♦ (Despre încheieturi, articulații etc.) Anchilozat. 2. Ocupat cu diverse treburi, copleșit de treburi. 3. (Despre lapte) Închegat, coagulat; bătut. – V. prinde. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z