Definita cuvantului furou
FURÓU s.n. Cămașă de zi femeiască, combinezon. [< fr. fourreau].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu furou
POTÓU, potouri, s. n. Punct de plecare și de sosire la alergările de cai sau p. gener., la alte curse sportive. – Din fr. poteau. Vezi definitia »
ERÓU, eroi, s. m. 1. Persoană care se distinge prin vitejie și prin curaj excepțional în războaie, prin abnegație deosebită în alte împrejurări grele ori în muncă. ◊ Erou al Muncii (Socialiste) = cea mai înaltă distincție în Republica Socialistă România; persoană care a primit această distincție. ♦ Ostaș căzut pe câmpul de luptă. 2. Personaj principal al unei opere literare. ♦ Personaj principal al unei întâmplări; persoană care, într-o anumită împrejurare, atrage atenția asupra sa. 3. (În mitologia greco-romană) Semizeu, persoană născută dintr-o zeitate și o ființă pământeană, înzestrată cu puteri supraomenești sau care a devenit celebră prin faptele sale deosebite. – Din fr. héros, lat. heros. Vezi definitia »
BARÓU, barouri, s. n. Corp al avocaților, organizat pe lângă un tribunal sau o curte de apel. – Din fr. barreau. Vezi definitia »
CAZINÓU s.n. Local public în stațiunile balneoclimaterice, cu săli de jocuri, de spectacole, de dans, restaurante etc. [Var. cazino s.n. / < fr. casino]. Vezi definitia »
TURNEDOU, turnedouri, s.n. În gastronomie, tranșă rotundă de mușchi file de vacă, de 6-8 cm diametru și 2 cm grosime, sotată sau friptă la grătar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z