Definita cuvantului wiring
WÍRING s.n. (Med.) Procedeu de tratare a unui anevrism al aortei, constând din introducerea în interiorul lui, în formă de ghem, a unui fir metalic lung și subțire. [< fr. wiring, cf. engl. to wire – a fixa cu o sârmă].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu wiring
ȘEZLÓNG, șezlonguri, s. n. Scaun pliabil pe al cărui schelet de lemn sau de metal este montată o pânză și al cărui spătar mobil se poate înclina după preferință. – Din fr. chaise-longue. Vezi definitia »
MERÍNG s.n. Compoziție de cofetărie, spumoasă sau crocantă, realizată prin încorporarea zahărului în albuș de ou bătut; se folosește ca atare, ca o spumă, în lapte de pasăre, la acoperirea tartelor, pentru a da consistență cremelor și înghețatelor etc., iar prin coacere se realizează blaturi sau coji dulci și crocante, de diferite forme. [var. mereng; sin. bezea.] – Din fr. meringue, it. meringa. Vezi definitia »
BRÁINSTORMING s.n. (Psih.) Tehnică de stimulare dirijată a creativității individuale și mai ales a unor indivizi constituiți în grupe. [< engl. brainstorming]. Vezi definitia »
ciong, cioángă, adj. (reg.; despre vite) fără un corn, ciut, ciutac, melcit. Vezi definitia »
PING-PÓNG s. n. tenis de masă. (< fr., engl. ping-pong) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z