Definita cuvantului cvasidelict
CVASIDELÍCT s.n. (Jur.) Fapt ilicit care, comis fără intenția de a vătăma, cauzează totuși o daună, putând da naștere la o acțiune civilă pentru daune-interese. [< fr. quasi-délit].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cvasidelict
UZUFRÚCT, uzufrúcte, s.n. ~ (sil. -fruct) [pl. NODEX] Vezi definitia »
Direct asociat cu acesta este conceptul de „repository”. În lipsa unui termen românesc consacrat îl voi referi în acest document drept „repositoriu”. Din punct de vedere practic, un repozitoriu este un sistem de fișiere care acumulează temporal toate modificările care se fac și asigură reproducerea stării sistemului de fișiere pentru orice moment specific din trecut. Vezi definitia »
ANTRÁCT s. n. pauză între actele unei reprezentații. ◊ piesă instrumentală între actele unei lucrări lirice muzicale. (< fr. antracte) Vezi definitia »
IMPÁCT s. n. 1. coliziune a două sau a mai multor corpuri, dintre care cel puțin unul este în mișcare. 2. ciocnire, incidență. 3. (fig.) efect de șoc, de surpriză. ◊ influență, efect. ◊ contact, lovire. 4. relație; întâlnire, incidență. 5. prezență. (< fr. impact, lat. impactus) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z