Definita cuvantului kitsch
KITSCH, kitschuri, s. n. Termen folosit pentru a determina un obiect decorativ de prost gust. ◊ Reproducere sau copiere pe scară industrială a unor opere de artă, multiplicate și valorificate comercial. [Pr.: chici] – Din germ. Kitsch.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu kitsch
BLOCH [blɔc], Felix (1905-1983), fizician american de origine elvețiană. Stabilit în S.U.A. (1934). Prof. la Universitatea Stanford (California). Cercetări în domeniul fizicii atomice; a determinat momentul magnetic al neutronului pe baza inducției nucleare. Premiul Nobel (1952), împreună cu E.M. Purcell. Vezi definitia »
BARASCH, Iuliu (1815-1863, n. Brody, Polonia), medic român. A înființat primul spital de copii din București. Popularizator al cunoștințelor științifice și fondator al revistei „Isis”. Vezi definitia »
BLOCH [blɔc], Ernest (1880-1959), compozitor american de origine elvețiană. Opere, simfonii, concerte instrumentale, lucrări pentru formații de cameră, în care se inspiră din folclorul ebraic. Vezi definitia »
CATCH s.n. 1. Luptă sportivă în care concurenții pot prinde orice parte a corpului adversarului. 2. Cântec liric englez pentru două, trei sau mai multe voci, în stil polifonic, destinat a fi interpretat numai de bărbați. [Pron. checi, scris și checi. / < fr. catch, cf. engl. catch as catch can – prinde de unde poți]. Vezi definitia »
SPEECH s.n. v. spici. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z